Företag

Friskvård för företag online med skräddarsydda upplägg efter era önskemål.

Fördelar med friskvård

Stillasittande, brist på motion och ohälsosamma vanor är stora hälsorisker som orsakar kostnader för företag. Fördelarna med att investera i de anställdas hälsa och få dem att börja motionera är många, som minskad sjukfrånvaro, bättre effektivitet och koncentrationsförmåga och ökad stresstålighet. Satsningar på personalen gör att de känner sig uppskattade, vilket ökar trivseln och effektiviteten på arbetsplatsen. Företaget får en bra bild utåt.

Träning

Träning bidrar till att bygga starka företag med mindre sjukskrivningar och friskare personal. Friskare personal som mår bra är produktivare och effektivare.

Företag kan erbjuda sin personal skatte- och avgiftsfri personalvårdsförmån i form av motion och annan friskvård av enklare slag och mindre värde.

Friskvårdsbidrag som arbetsgivaren ger till den anställda får vara maximalt 5 000 kronor per år. För att en förmån som består av endast en enstaka behandling eller aktivitet ska anses vara av enklare slag och mindre värde kan kostnaden inte överstiga 1 000 kronor per tillfälle eller aktivitet. För mer information se Skatteverkets hemsida.

Satsa på friskvård för bättre hälsa och ökad livskvalitet!

Friskvård för företag - Langhard Wellness