Online pt

Vi erbjuder personlig träning online med möjlighet till fysiska träffar på Focus gym på Tillverkarvägen 7 i Arninge.

Personlig träning

Personlig träning för att uppfylla dina mål på ett roligt, säkert och effektivt sätt. Träning med inriktning på att komma i form, bli starkare, snabbare, smidigare, uthålligare, bygga muskler, gå ner i vikt eller bara må bättre. Genom personlig träning får du mer kunskap om träning, ökad motivation och inspiration.

Mammaträning

Personlig träning finns som mammaträning som är anpassad, skonsam och uppbyggande träning för alla mammor. Vi anpassar träningen för såväl otränad som dig som kommit igång med din träning. Träningen riktar sig till nyblivna mammor som vill börja träna eller som vill komma igång igen med sin träning.

Med hjälp av redskap och vår egen kroppsvikt tränar vi rörlighet, stabilitet, styrka och kondition. Vi gör knipövningar och magövningar som stärker de inre magmusklerna. Med mammaträning påbörjar du återhämtningen efter graviditeten och bygger upp en stark kropp. Vi arbetar med funktionella rörelser som gör dig stark i din vardag som nybliven mamma.

Priser PT

Ungdomar under 18 år och studenter erhåller 15% på personlig träning. Pensionärer och personer med FaR, fysisk aktivitet på recept, erhåller rabatt med 15% på personlig träning.

Samtliga priser är inklusive 6% moms.
Avbokning av fysisk träff med pt ska ske senast 24 timmar innan annars debiteras fullt pris. PT-passen är giltiga i 1 år efter inköpsdatum.

Helena Langhard - PT - Personlig tränare